Hoofdstuk 14: Time to say goodbye..
Toegeven. Mijn afscheid van Kerikeri was een succes, in die zin dat het feest grootser dan groots is.Ten tijde van mijn afscheidsfeest, afgelopen zaterdag werd ik namelijk overladen met brieven,
kaartjes en cadeaus. Goede vriend Itkin (Israel) verzuchtte verbaast, na een van de vele bezoeken aan kamer 8: 'Who's next? Kerikeri's burgermeester?'. Ik kon hem geen ongelijk geven.
Is het de lange blonde, oer-Hollandse verschijning? Of toch mijn 'Char-isma'? In ieder geval heb ik een goede indruk achtergelaten. Talloze vriendschappen zijn bezegeld met een uitnodiging en
belofte om elkaar weer op te zoeken in de toekomst. Argentinie, Israel, Taiwain, India.. En natuurlijk de Britten, die een speciaal plekje in mijn hart hebben veroverd.
Sentimenteel als ik ben, had ik het dan ook best even moeilijk, toen ik maandagavond in de bus richting Auckland vertrok. Met een laatste knuffel en kus nam ik afscheid van 'mijn mannen', en het vooruitzicht dat ik ze in Queenstown opnieuw ga zien.
Mijn laatste verslag vanuit Kerikeri. Een plek waar ik van ben gaan houden dankzij een eervolle ontmoeting van nieuwe vrienden.
En nu.. Opnieuw de wijde wereld in. En wederom in mijn uppie. Maar.. met een rugzak speciale herinneringen en een potje zelfverzekerheid waar je bang van wordt!
Yesss!! you rock charlotte!!
Je brengt ZLVR Group trots en veel blijdschap!!
Succes met de volgende fase van je trip. Ach.. succes... dat is eigenlijk al een feit. Genieten ook.. wat valt er dan nog te wensen??
peace out!!
Tilly Town
Hey Charly, klinkt allemaal erg herkenbaar.. Gelukkig heb ik nog veel contact met de mensen in China en dat zul jij ook ongetwijfeld gaan hebben! Lang leve Skype en Facebook zullen we maar zeggen:) Veel plezier nog chicka!
Ruud
Lieve lieve Char!
Wat ben ik trots op jou!!
X