Hoofdstuk 16: Van de ene verbazing, in de andere..
Ik kan het jullie niet ontnemen: de fantastische landschappen die Nieuw-Zeeland te bieden heeft. Het is hier werkelijkwaar a-dem benemend mooi.. Stond ik vorige week nog op een vulkaan, sta ik afgelopen woensdag aan de mond van een enorme gletsjer op het zuider-eiland. En dan te bedenken dat deze Franz Jozeph gletsjer zich in het midden van een tropisch regenwoud bevindt. Gezien het stralende zonnetje kan ik me geen beter weer wensen. De herfstkleurtjes schitteren je tegemoet. Wordt ieder mens blij van!
Ondertussen ben ik aangeland in Wanaka, en ga richting Queenstown aan het einde van de week om opnieuw een baan te zoeken. De plannen zijn nu namelijk defnitief gewijzigd: na vertrek op 20 juli uit
Nieuw-Zeeland ga ik door naar Azie. Mijn terugkomst datum is daarmee verplaatst naar eind augustus. Vrees niet! Ik kom heus wel terug hoor ;-) Alleen nu nog ff niet..
Ik heb de tijd van mijn leven, maar zou het soms zo graag met jullie persoonlijk delen. Want where the heart is....
Liefs,
Charlie
Charlie, stoere chick! Ik ben trots op je. :) Xx Mier
Ben ik ook allemaal geweest! Echt adembenemend hè! Begint al als je de milford sound oversteekt met de boot!
Waar ga je allemaal heen in Azië?
En wanneer heb je tijd om even te skypen?
Kus!
Hoi Charlotte.
Wat een leven heb jij, geweldig, nu je toch al zo lang van huis bent kunnen er een paar maandjes nog wel bij. Dus ik zeg DOEN, je moet er nu van genieten misschien heb je er later nooit meer de gelegenheid voor. Pas goed op jezelf en nog heel veel plezier, wij blijven je volgen.
Liefs van tante Ans en ome Ton.