Hoofdstuk 17: Een reunie in Queenstown
Eindelijk was het dan zover. Ik zou herenigd worden met mijn vrienden uit Kerikeri. Russell, Dan, Ian en Mathieu: mijn geliefde roomies! Samen op zoek naar een nieuwe baan in Queenstown en klaar om
deze stad te veroveren! Helen en Gee komen ons ook een paar dagen vergezellen, en er wachten nog meer bezoeken van vrienden uit Kerikeri.
Queenstown is alles wat ik verwacht van een stad(je) in Nieuw-Zeeland. Omringd door enorme bergen: The Remarkebles, aan de rand vaneen diephelder blauw meer, vergezeld door een bruisend nachtleven is Queenstown een klein paradijsje. Geen wonder dat mega veel backpackers zich hier dan ook storten op sollicitaties en een huizenjacht: Iedereen wil hier het wintersport seizoen doorbrengen.
Ik heb inmiddels gesolliciteerd naar vacatures als Nanny, bediening in restaurants en bars, Starbucks coffee, entertainment manager (Verkleed als een koningin, ja, je moet indruk maken hier..) en
zelfs taxi chaffeur, maar het mag nog niet baten.. Ik houd moedig vol, want ik wens me geen betere omgeving dan hier! Russell is inmiddels chef in de Altitude (Base bar, voor de bekenden onder ons)
en ook Dan is begonnen als loodgieter.
Om onze zinnen te verzetten zijn we afgelopen week gaan bungeejumpen. Nou ja, 'we, we'.. Ik ben moedig aan de kant gebleven om iedereen te aanschouwen. Vanaf een hoogte van 134m stort je jezelf
naar beneden. Skydiven is een, maar mezelf van een gondel boven een enorm ravijn storten is toch iets anders.. Desondanks een enerverend middagje!
Verder veel gewandeld in de omgeving: Zie de foto's voor een impressie van dit fantastische oord. De sneeuwgrens zakt iedere dag omlaag en aan het einde van de week ligt het eerste laagje sneeuw
ter hoogte van de gondels. We maken een flinke klim en houden in mei 2010 het eerste sneeuwballen gevecht. Het voelt alsof we nu richting Kerstmis cruisen, maar het tegendeel is waar :)
Op zondag avond worden we ook nog benaderd voor het figureren in een videoclip van de in Azie mega beroemde 'Han Geng'. Na enige Google research blijkt deze Aziaat een enorme babe magneet in China
en omgeving. Onrealistisch maar na ons avondeten drinken we biertjes met hem in onze keuken terwijl er een enorme cameraploeg de tafarelen in scene zet.Houdt MTV dus maar in de gaten, na Marco
Borsato ga ik internationaal ;-)
Liefs,
Charlie
Charlie!
hahaha wauww wat een lekker ding zeg;) jij ontmoet nog eens mensen daar! Wat een prachtige foto's van queenstown! Hier in NL begint het eindelijk weer zonnig te worden! Nou geniet er maar goed van!
x maart
Haha, we zijn toch niet anders gewend van je dat je je ophoudt met de Wanna haves op mannen gebied;) Moeten snel een x een Skype date plannen Roomie! Veel plezier en een dikke knuffel
Enjoy!